Back to top

Hygiënische afvalbakken in natuurgebied Smalle Ee

Home Projecten Hygiënische afvalbakken in natuurgebied Smalle Ee

In het gebied nabij het strand bij de Smalle Ee zijn vijf afvalbakken op maat gemaakt in opdracht van de gemeente Smallingerland. De afvalbakken zijn voorzien van een voetpedaal en klep. 

Afvalbak met pedaal en klep

De gemeente Smallingerland heeft gekozen voor FalcoJona afvalbakken met een inhoud van 70 liter. De afvalbak is ook verkrijgaar met een inhoud van 50 en 100 liter. De sterkte binnenbak is voorzien van twee handvatten om het legen te vereenvoudigen. De FalcoJona afvalbakken zijn voorzien van een pedaal en klep. Belangrijkste voordeel hiervan is dat afval weggegooid kan worden zonder dat de bak zelf aangeraakt hoeft te worden. De buitenbak is gepoedercoat in een dennengroene kleur en de klep is gepoedercoat in een olijfgroene kleur. De beugel en pedaal zijn niet gepoedercoat.

Alles in eigen huis

Bij de hoofdvestiging van Falco in Vriezenveen zijn moderne productiefaciliteiten en een eigen ontwerp team waardoor het relatief eenvoudig is om producten naar wens van klanten te produceren. Ook bestaande producten kunnen makkelijk worden aangepast.

Straatmeubiliair op verschillende locaties

Ons straatmeubilair is te vinden op verschillende locaties; bijvoorbeeld buitenbanken in een Stiltegebied, afvalbakken op een woonboulevard, sofa's op het Lutjesstrand. Voor advies welk straatmeubilair het beste op uw locatie past is het mogelijk om vrijblijvend met 1 van onze projectadviseurs af te spreken. Dit kan op locatie. U kunt contact opnemen via +31 546 55 44 35 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!