Back to top

Hygiënische afvalbakken in natuurgebied Smalle Ee

Home Projecten Hygiënische afvalbakken in natuurgebied Smalle Ee

In het gebied nabij het strand bij de Smalle Ee zijn vijf afvalbakken op maat gemaakt in opdracht van de gemeente Smallingerland. De afvalbakken zijn voorzien van een voetpedaal en klep. 

Afvalbak met pedaal en klep

De gemeente Smallingerland heeft gekozen voor FalcoJona afvalbakken met een inhoud van 70 liter. De afvalbak is ook verkrijgaar met een inhoud van 50 en 100 liter. De sterkte binnenbak is voorzien van twee handvatten om het legen te vereenvoudigen. De FalcoJona afvalbakken zijn voorzien van een pedaal en klep. Belangrijkste voordeel hiervan is dat afval weggegooid kan worden zonder dat de bak zelf aangeraakt hoeft te worden. De buitenbak is gepoedercoat in een dennengroene kleur en de klep is gepoedercoat in een olijfgroene kleur. De beugel en pedaal zijn niet gepoedercoat.

Alles in eigen huis

Bij de hoofdvestiging van Falco in Vriezenveen zijn moderne productiefaciliteiten en een eigen ontwerp team waardoor het relatief eenvoudig is om producten naar wens van klanten te produceren. Ook bestaande producten kunnen makkelijk worden aangepast.

Straatmeubiliair op verschillende locaties

Ons straatmeubilair is te vinden op verschillende locaties; bijvoorbeeld buitenbanken in een Stiltegebied, afvalbakken op een woonboulevard, sofa's op het Lutjesstrand. Voor advies welk straatmeubilair het beste op uw locatie past is het mogelijk om vrijblijvend met 1 van onze projectadviseurs af te spreken. Dit kan op locatie. U kunt contact opnemen via +31 546 55 44 35 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!