Back to top

Herdenkingsbank in Park Overbos

Home Projecten Herdenkingsbank in Park Overbos

In Park Overbos in Beverwijk is een nieuwe herdenkingsbank geplaatst.  De bank is ter nagedachtenis aan Rien van Hulten. Rien van Hulten zette zich in voor het planten van bomen. Falco heeft de zeshoekige bank geproduceerd.

FalcoBloc zeshoekige zitbank

Er zijn veel producten in de serie serie FalcoBloc, en ook de keuze in het assortiment zitbanken is ruim. De FalcoBloc buitenbank met rugleuning is ook verkrijgbaar als zeshoekige boombank. De boombank bestaat uit 6 zittingen die elk bestaan uit 3 FSC®- gecertificeerde hardhouten delen. De bank is ook voorzien van een houten rugleuning.

Straatmeubilair, ook op maat

Advies over straatmeubilair zoals buitenbanken, afvalbakken of picknicksets? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u iets anders dat we niet in ons assortiment hebben? Ons eigen ontwerpteam denkt graag met u mee en doordat we ook alles in eigen huis produceren, is het ook mogelijk om relatief eenvoudig aanpassingen door te voeren aan bestaande producten of iets nieuws te ontwikkelen. Neem contact op via +31 546 55 44 35 of info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!