Back to top

Grote FalcoPlana overkapping in gebruik als opslag voor hout

Home Projecten Grote FalcoPlana overkapping in gebruik als opslag voor hout

Op het buitenterrein van Hout & Steenhandel Kortenhoef is een overkapping FalcoPlana geplaatst die gebruikt wordt als berging om hout onder op te slaan. De overkapping heeft een lengte van maar liefst 18 meter!

FalcoPlana overkapping

De FalcoPlana is bij uitstek geschikt voor stalling van vervoersmiddelen zoals uw bedrijfswagens of droogzetten van andere bedrijfsmaterialen, maar ook voor de opslag van grote goederen zoals bij Hout & Steenhandel Kortenhoef.Deze carport helpt materialen te beschermen tegen weersinvloeden zoals vorst, regen en zon.

Het dak van deze overkapping bestaat uit aluzinc profielplaten. De frames van de FalcoPlana zijn niet bekleed door Falco.De overkapping is geplaatst op stelconplaten.

Falco producten voor bedrijven

Er zijn veel verschillende Falco producten die geplaatst kunnen worden op het buitenterrein van bedrijven, naast overkappingen ook straatmeubilair of verkeersvoorzieningen.

Op het Pinterest bord "' Bedrijventerrein inrichten" zijn bedrijventerreinen te zien die ingericht zijn met Falco producten.

Een van onze projectadviseurs komt graag vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van advies.

Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via +31 546 55 44 35 of info@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!