Back to top

Fietsparkeren voor medewerkers bedrijf Heemskerk

Home Projecten Fietsparkeren voor medewerkers bedrijf Heemskerk

Heemskerk Fresh & Easy biedt zijn klanten verse producten op basis van groente. Heemskerk streeft ernaar dat hun producten een positieve bijdrage leveren aan de gezonde levensstijl van consumenten. Fietsen naar het werk door medewerkers wordt uiteraard ook aangemoedigd. Het is dan wel belangrijk dat medewerkers hun fietsen veilig en droog kunnen parkeren. Bij de nieuwbouw locatie van Heemskerk Fresh & Easy in Rijnsburg zijn drie nieuwe overkappingen geplaatst om fietsen en scooters te parkeren.

FalcoPlana fietsoverkappingen en scooteroverkapping

De FalcoPlana fietsoverkappingen hebben een dak van aluzinc profielplaten. Deze overkapping oogt erg strak qua design, de staanders staan recht onder de overkapping. Voor Heemskerk Fresh & Easy zijn de FalcoPlana's verhoogd zodat onder twee van deze fietsoverkappingen etagerekken FalcoLevel Premium+ geplaatst kunnen worden. Dubbellaags fietsparkeren is een goede oplossing om op een klein oppervlak een groot aantal fietsen te parkeren. Lees hier meer over compact fietsparkeren.

Onder de derde overkapping zijn geen fietsenrekken geplaatst, deze overkapping is bestemd om scooters onder te parkeren.

Fietsparkeren op bedrijventerreinen

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!