Back to top

Fietsoverkapping voor Schiphol

Home Projecten Fietsoverkapping voor Schiphol

In opdracht van Heijmans Infra B. V. heeft Falco een transparante fietsoverkapping geplaatst bij Schiphol. Van een afstand is te zien dat de overkapping bestemd is voor fietsen door de belettering op de overkapping. De fietsoverkapping komt uit de serie FalcoLok overkappingen. In de overkapping zijn de fietsenrekken FalcoSound met aanbindpaal geplaatst, zo worden de fietsen netjes gestald in de overkapping. Ook is er bij de ingang van de overkapping een FalcoBloc zitbank geplaatst. De fietsoverkapping is beveiligd met een slot.

Falcolok overkapping

De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. Verder is de FalcoLok ook een zeer flexibele overkapping. De FalcoLok is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. De overkappingen kunnen op maat worden gemaakt door onze productieafdeling bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen. De FalcoLok wordt vooral ingezet als fietsenberging, maar kan ook prima voor andere doeleinden worden ingezet. De constructie is opgebouwd uit stalen dakframes van het Falco G-profiel. Deze kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een fraaie boei. Het stalenframe is gepoedercoat in de kleur verkeergrijs. Voor de kleur van het staal heeft u de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren.

Wandbekleding

Bij de FalcoLok overkappingen zijn diverse mogelijkheden voor wandbekleding. Voor Schiphol is als wandbekleding gekozen voor veiligheidsglas. Falco heeft een groot assortiment wandbekledingen. Alle opties voor wandbekledingen vindt u hier. De overkapping voor Schiphol is bestickerd met een tekst. Falco heeft diverse overkappingen bedrukt of bestickerd met bijvoorbeeld een reclame boodschap, een logo of een afbeelding. Hier leest u meer over deze bestickerde overkappingen.

Falco producten bij Schiphol

Op het terrein van Schiphol staan diverse producten van Falco. Op Schiphol-Noord staat bijvoorbeeld een FalcoLok fietsoverkapping met stickers, een soortgelijke overkapping als de onlangs geplaatste overkapping. Ook staan er een aantal rokersoverkappingen met zitbanken en afvalbakken op het buitenterrein van Schiphol. De producten die op Schiphol geplaatst zijn, zijn een goede weergave van het ruimte assortiment straatmeubilair van Falco. Heeft u een vraag over de mogelijkheden of over ons assortiment? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs, zij denken graag met u mee!

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!