Back to top

Fietsoverkapping op maat voor Duits bedrijf

Home Projecten Fietsoverkapping op maat voor Duits bedrijf

Voor het Duitse bedrijf Huehoco, gevestigd in Wuppertal, hebben we onlangs een mooie fietsoverkapping op maat ontworpen en geplaatst. Ook hebben we gezorgd voor de (etage)fietsenrekken met oplaadpunten voor e-bikes en aanbindbeugels.

Populaire fietsoverkapping met aanpassingen

De basis is de veel verkochte combi overkapping FalcoLok 600. Op verzoek van de klant is de overkapping verhoogd zodat de fietsen in etagerekken geparkeerd kunnen worden. De fietsoverkapping is voorzien van een speciale schuifdeur. Hier is voor gekozen om ruimte te besparen. De fietsenstalling is afsluitbaar en beschermt dus niet alleen tegen weer en wind, maar is ook diefstalveilig.
Het frame van de overkapping bestaat uit een dragende staalconstructie en een robuust dak van aluzinc profielen. De zijwanden zijn bekleed met FSC® gecertificeerde hardhouten latten. Ook de deur is voorzien met dit hoogwaardige hout, zodat deze naadloos is geïntegreerd in het ontwerp van de fietsenstalling.

Voor comfortabel gebruik tijdens de donkere maanden van het jaar is de fietsenstalling tevens voorzien van energiezuinige LED-verlichting. 

Fietsparkeersystemen op maat

Ook de fietsenrekken zijn op maat gemaakt voor deze klant. Na een bezoek van de klant aan Falco is besloten om ons ruimte besparende etagerek FalcoLevel Premium+ aan te schaffen. Er is 1 standaard systeem geplaatst met 5 plaatsen boven en 5 plaatsen onder. De 5 plaatsen onder hebben aangelaste aanbindbeugels.

Op dit moment heeft Huehoco geen volledige etagerekken nodig, maar men verwacht wel een groei. Daarom is er voor gekozen om twee etage fietsparkeersystemen te plaatsen met alleen maar onderste plaatsen. Op de bovenste staander van het systeem is een oplaadstation met 4 laadpunten geplaatst. De e-bikes die onderin worden geparkeerd kunnen zo worden opgeladen! De laadpalen zijn gepoedercoat in RAL 6018 - geelgroen - zodat ze altijd goed zichtbaar zijn.

Een slimme oplossing! En indien er meer fietsparkeerplaatsen nodig zijn, kunnen de goten worden besteld en kan er ook op het bovenste niveau geparkeerd worden en verdubbeld de parkeercapaciteit.

Groot assortiment en advies op maat

Wilt u uw bedrijfsterrein (her)inrichten?

Profiteer van ons grote productassortiment van overkappingen, fietsparkeersystemen, verkeersvoorzieningen en straatmeubilair. Wilt u een product op maat of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze ervaren projectadviseurs en vind de ideale fietsparkeeroplossing voor het bedrijfsterrein. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 546 55 44 35 of info@falco.nl  Schrijf je in op onze nieuwsbrief (en ontvang een reep Falco TonyChocolonely) of blader door onze Pinterest-pagina Bedrijventerrein inrichten voor meer inspiratie.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!