Back to top

Fietsoverkapping met fietsaanleunbeugels voor Zwijsen College

Home Projecten Fietsoverkapping met fietsaanleunbeugels voor Zwijsen College

Op het schoolplein van het Zwijsen College in Veghel is een fietsenberging FalcoLok 500 geplaatst. Fietsen van docenten en leerlingen kunnen worden geparkeerd en eventueel opgeladen aan de FalcoForce fietsaanleunbeugels met oplaadpunten.

FalcoLok 500 fietsoverkapping

De FalcoLok 500 is een vandalismebestendige overkapping met een afmeting van 5 x 20 meter.

Bij deze serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen. In dit project is open latwerk van FSC®-gecertificeerd hout toegepast. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.

Aan de korte zijde van de overkapping is in het midden een deur geplaatst.

De overkapping is van LED verlichting voorzien.

FalcoForce fietsaanleunbeugels

In de fietsenberging zijn tien FalcoForce leunbeugels geplaatst. Deze aanleunbeugels hebben elk 2 oplaadpunten om e-bikes mee op te laden.

De FalcoForce is een functionele fietsaanleunbeugel met een speels uiterlijk door de knik in het ontwerp van de fietsbeugel; eigenlijk een modern fietsnietje.

Inrichting schoolplein

Falco producten worden vaak ingezet op (school)pleinen, niet alleen de fietsparkeersystemen maar ook ons straatmeubilair of onze fietsoverkappingen. Advies over de inrichting van uw schoolplein? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!