Back to top

Fietsoverkapping en fietsenrekken voor kinderfietsen op basisschool

Home Projecten Fietsoverkapping en fietsenrekken voor kinderfietsen op basisschool

Op de Zeister Vrije School kunnen de leerlingen hun fietsen droog parkeren onder een fietsoverkapping. De fietsen kunnen gestald worden in fietsenrekken die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderfietsen. Op het buitenterrein is eerder al een overkapping geplaatst, deze wordt gebruikt als buiten klaslokaal.

Fietsoverkapping FalcoTel-E

De overkapping die geplaatst is op het schoolplein van de Zeister Vrije School en gebruikt wordt als fietsoverkapping is de FalcoTel-E. De FalcoTel-E fietsoverkapping is erg populair doordat de fietsoverkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. Hierdoor kunnen de fietsenrekken onbeperkt worden doorgekoppeld. Bij de Zeister Vrije School is gekozen voor een wandbekleding van FSC® hardhouten belatting, waarbij één zijwand geheel dicht is en de andere zijwand gedeeltelijk dicht, tot een hoogte van 135 cm. Dit om wat sociale controle te houden vanaf het schoolplein en, gezien de bosrijke omgeving, de nodige lichtinval te realiseren. Omdat de overkapping in eigen fabriek wordt geproduceerd is er in goed overleg heel veel mogelijk!

 

Fietsenrek voor kinderfietsen

Als fietsenrek is gekozen voor een fietsenrek dat speciaal ontworpen is voor kinderfietsen. De Ideaal 2.0 Mini heeft een lagere instap waardoor kinderen hun fietsen makkelijk neer kunnen zetten in het rek. Tevens is de breedte van de fietsenklem smaller gemaakt waardoor kinderfietsen beter blijven staan. Bij de school zijn twee rekken geplaatst; een rek met 4 plaatsen en een rek met 6 plaatsen.

Inrichting schoolplein

Falco producten worden vaak ingezet op (school)pleinen, niet alleen de fietsparkeersystemen maar ook ons straatmeubilair of onze fietsoverkappingen. Advies over de inrichting van uw schoolplein? Bekijk het Pinterest bord “Schoolterrein inrichten” voor de mogelijkheden of neem contact laat u adviserenvia de mail; info@falco.nl, telefoon +31 546 55 44 35, chat of tijdens een persoonlijk gesprek.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!