Back to top

Fietsoverkapping en fietsaanleunbeugels in bijzondere kleur

Home Projecten Fietsoverkapping en fietsaanleunbeugels in bijzondere kleur

Bij het kantoorpand The Factory in Erp, voormalige stoomzuivelfabriek, is een FalcoSpan overkapping geplaats met daaronder FalcoForce fietsaanleunbeugels. Zowel de fietsaanleunbeugels als de overkapping zijn gepoedercoat in een bijzondere kleur, namelijk de cortenstaal look.

FalcoSpan fietsoverkapping

De FalcoSpan is een open fietsoverkapping bestaande uit een dakelement en staanders.De breedte van het dak is ruim 4 meter en de diepte ruim 2 meter. Het dak is gemaakt van aluzinc profielplaat.De staanders en het stalen dakelement zijn gepoedercoat in een cortenstaal kleur.

FalcoForce fietsaanleunbeugels

Fietsen kunnen onder de overkapping worden gezet, tegen de FalcoForce aanleunbeugels aan. Deze aanleunbeugels worden ook wel fietsnietjes genoemd.Een effciente manier van fietsparkeren.Deze leunbeugels zijn van staal en in dezelfde kleur gepoedercoat als de fietsoverkapping.In total zijn er vijf fietsaanleunbeugels geplaatst.

Eigen huis

Falco beschikt over moderne productiefaciliteiten in Vriezenveen, de overkapping en de fietsaanleunbeugels zijn geproduceerd in onze hoofdvestiging.Ook het poedercoaten van de fietsparkeersystemen hebben we in eigen beheer, evenals het leveren en monteren van de producten.

Dat we alles in eigen huis doen, heeft veel voordelen. Zo is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwerpen en produceren. 

Advies

Graag advies over de juiste fietsenstalling of de juiste fietsenrekken voor uw locatie? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, ook op locatie.

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!