Back to top

Fietsoverkapping en berging voor containers in 1 voor apotheek

Home Projecten Fietsoverkapping en berging voor containers in 1 voor apotheek

Bij apotheek Geesterduin in Castricum is een ruime overkapping geplaatst met een groendak. Een deel van de overkapping is bestemd om fietsen in te parkeren en  een deel is voor berging voor containers. Elk deel heeft een eigen afsluitbare deur.

Overkapping FalcoLok 500 en fietsparkeren

De overkapping FalcoLok 500 heeft een afmeting van 5 x 4 meter. In de 5 meter zijde zijn twee enkele draaideuren geplaatst. De deur die toegang geeft tot het fietsgedeelte is voorzien van een cilinderslot. De andere deur heeft een hangslotvoorziening.

Bij deze overkapping heeft u keuze uit vele wandbekledingen. Voor dit project is FSC® gecertificeerd hardhout gebruikt. Ook heeft deze overkapping een groendak. Een groendak heeft veel voordelen, naast dat een groendak er mooi uitziet. Zo isoleert een groendak warmte en geluid, neemt fijnstof op en vermindert  de waterafvoer naar het riool en zorgt voor compensatie van CO2 uitstoot. Een groendak gaat ook nog eens langer mee dan gebruikelijke dakbekleding.

In het gedeelte waar acht fietsen geparkeerd kunnen worden zijn fietsenrekken Ideaal 2.0 geplaatst, met twee oplaadpunten.

Advies

Falco heeft meer dan zeventig jaar ervaring met fietsparkeren. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende fietsparkeervoorziening te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via +31 546 55 44 35 of via verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!