Back to top

Fietsenberging met verschillende soorten wandbekleding en schuifdeuren

Home Projecten Fietsenberging met verschillende soorten wandbekleding en schuifdeuren

Bij Vesta, dé woonwinkel van Groningen, is een grote fietsenberging geplaatst waar het personeel hun fietsen droog en veilig kan parkeren. De fietsoverkapping is voorzien van verschillende soorten wandbekleding en handige schuifdeuren.

FalcoLok fietsoverkapping op maat

Vesta heeft gekozen voor een FalcoLok fietsoverkapping met een diepte van 250 cm en een breedte van 995 cm. Het dak is opgebouwd met stalen dakframes met geïntegreerde goot en aluzinc profielplaten. Onze overkappingen zijn beschikbaar met verschillende wandbekledingen. De fietsoverkapping die in Groningen is geleverd is deels bekleed met  FSC® gecertificeerd hardhouten latten en deels met traliepanelen.

De overkapping is afsluitbaar door vier schuifdeuren, die zowel naar links als naar rechts openen. De deur is voorzien van een harpoenslot inclusief greep.

Fietsparkeervoorzieningen voor werknemers

Steeds meer mensen gaan op de fiets naar hun werk. Voor bedrijven is het dan ook belangrijk om werknemers goede gelegenheid te bieden om hun fietsen veilig te parkeren. Onze projectadviseurs geven graag advies welke overkappingen en welke fietsenrekken geschikt zijn voor welke locatie. Voor vragen of advies kunt u bellen met Falco: +31 546 55 44 35 of e-mailen naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!