Back to top

Fietsaanleunbeugels voor middelbare school Volt!

Home Projecten Fietsaanleunbeugels voor middelbare school Volt!

Op het buitenterrein rondom school Volt! toekomstmakers zijn in totaal 48 fietsaanleunbeugels geplaatst. De nietjes zijn van staal en hebben een diameter van rond 60  mm. de lengte en de hoogte van de aanleunbeugels zijn 90 cm.

Fietsaanleunbeugels zijn geschikt voor allerlei fietsen, ook niet standaard fietsen zoals kratfietsen en mountainbikes. 

 

Onze fietsaanleunbeugels zijn online te bestellen in onze webshop. Indien u van een product uit de webshop de prijzen van een product wilt zien klikt u op de knop Prijzen en bestellen op de website bij het betreffende product. Deze link leidt u naar de webshop. Via de knop webshop op de homepage kunt u ook direct de producten in de webshop bekijken. 

Indien u een product daadwerkelijk wilt bestellen, kunt u een account aanmaken in de webshop. Het aanmaken van een account is eenvoudig. Met een account kunt u producten bestellen uit de webshop. U hoeft niet direct te betalen, rekening volgt na de bestelling. Bij een bestelling van boven de € 500 is de verzending gratis.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!