Back to top

Fietsaanleunbeugels voor middelbare school Volt!

Home Projecten Fietsaanleunbeugels voor middelbare school Volt!

Op het buitenterrein rondom school Volt! toekomstmakers zijn in totaal 48 fietsaanleunbeugels geplaatst. De nietjes zijn van staal en hebben een diameter van rond 60  mm. de lengte en de hoogte van de aanleunbeugels zijn 90 cm.

Fietsaanleunbeugels zijn geschikt voor allerlei fietsen, ook niet standaard fietsen zoals kratfietsen en mountainbikes. 

 

Onze fietsaanleunbeugels zijn online te bestellen in onze webshop. Indien u van een product uit de webshop de prijzen van een product wilt zien klikt u op de knop Prijzen en bestellen op de website bij het betreffende product. Deze link leidt u naar de webshop. Via de knop webshop op de homepage kunt u ook direct de producten in de webshop bekijken. 

Indien u een product daadwerkelijk wilt bestellen, kunt u een account aanmaken in de webshop. Het aanmaken van een account is eenvoudig. Met een account kunt u producten bestellen uit de webshop. U hoeft niet direct te betalen, rekening volgt na de bestelling. Bij een bestelling van boven de € 500 is de verzending gratis.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!