Back to top

Fiets parkeren en opladen in Nationaal Park Hoge Veluwe

Home Projecten Fiets parkeren en opladen in Nationaal Park Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een prachtig natuurpark met ruim 5.400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. In het Park leven veel verschillende dieren. Hoewel het park (beperkt) toegankelijk is voor auto's en openbaar vervoer, is de fiets er hét vervoermiddel. Bijzonder is dat op verschillende plaatsen in het park depots zijn voor zogenaamde witte fietsen. Deze fietsen kunnen gratis worden gebruikt, maar mogen niet op slot worden gezet en mogen het park niet verlaten. Het is ook mogelijk om elektrische fietsen te verhuren. Sinds kort staan er in het park, in het centrumgebied, 53 fietsstandaards met twee oplaadpunten waarin deze elektrische fietsen makkelijk geparkeerd kunnen worden.

FalcoIon fietsstandaard met oplaadpunten voor e-bike

Meer elektrische fietsen betekent meer behoefte aan oplaadpunten. Daarom heeft Falco een fietsstandaard ontwikkeld waarbij het oplaadpunt voor de e-bike geïntegreerd kan worden in de fietsstandaard zelf; de FalcoIon. Met de fietsstandaard FalcoIon wordt er een fietsparkeervoorziening gecreëerd voor alle fietsen, de fietsstandaard kan tegelijkertijd dienen als oplaadpunt voor elektrische fietsen. De FalcoIon is een duurzame fietsstandaard, gemaakt van materiaal dat jarenlang meegaat en bestand is tegen een stootje. De e-bike wordt geparkeerd middels de voorvork en kan tegelijkertijd opgeladen worden aan het geïntegreerde oplaadpunt(en) in de boog van de FalcoIon. De 53 FalcoIons die geplaatst zijn in Het Nationale Park De Hoge Veluwe zijn geleverd met 53 verschillende lengtes grondkabel.

Door de populariteit van e-bikes is ons assortiment fietsenrekken met oplaadpunt uitgebreid. Ook etagerekken kunnen worden voorzien van oplaadpunten.

Fietsparkeren in de openbare ruimte

Op zoek naar fietsenrekken zodat uw bezoekers hun (huur) fietsen kunnen parkeren? Onze project adviseurs denken graag met u mee, dit is ook mogelijk op locatie. Voor vragen of advies kunt u bellen met Falco: +31 546 55 44 35 of e-mailen naar verkoop@falco.nl.

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!