Back to top

Falco straatmeubilair voor terrassen op bedrijfsterrein

Home Projecten Falco straatmeubilair voor terrassen op bedrijfsterrein

In opdracht van idverde is het buitenterrein van het hoofdkantoor van  Brilmij in Soesterberg ingericht met Falco straatmeubilair. Op verschillende terrassen zijn 6 buitenbanken, twee statafels en 6 picknicksets geplaatst waarop heerlijk pauze gehouden kan worden.

Picknicksets en statafels

 De picknicksets die idverde heeft gekozen voor dit terras komen uit de FalcoBloc serie. De serie FalcoBloc komt uit eigen huis, zelf ontworpen en geproduceerd. Bijzonder aan deze picknicktafel is dat er geen tafelsteunen gebruikt zijn, maar dat deze doorlopen in de banksteunen. De staaldelen zijn thermisch verzinkt en kunnen gepoedercoat worden in een gewenste kleur. In dit geval is dat niet gedaan, wat de picknicksets een industriële uitstraling geeft.

 In ons assortiment straatmeubilair hebben we ook een  statafel; FalcoSwing.De statafel is uitgevoerd met in het midden een  uitneembare peukenbak.

Het hout van zowel de picknicktafels als de statafels is FSC® gecertificeerd hardhout. 

 N.V.T.L

idverde is lid van de N.V.T.L. ( Ned. Vereniging voor Tuin- & Landschapsarchitecten). Falco is sinds juli 2021 partner van de N.V.T.L omdat onze producten goed aansluiten bij de projecten waar N.V.T.L leden mee bezig zijn.

Ook tuin of landschapsarchitect en op zoek naar advies over overkappingen en/ of straatmeubilair? Onze projectadviseur komt graag bij u op bezoek voor advies op maat! Ook een afspraak via Teams is mogelijk. U kunt Falco bereiken via het contactformulier op de website, via de chat, telefonisch ( +31 546 55 44 35),of via email (info@falco.nl).

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!