Back to top

Falco straatmeubilair voor terrassen op bedrijfsterrein

Home Projecten Falco straatmeubilair voor terrassen op bedrijfsterrein

In opdracht van idverde is het buitenterrein van het hoofdkantoor van  Brilmij in Soesterberg ingericht met Falco straatmeubilair. Op verschillende terrassen zijn 6 buitenbanken, twee statafels en 6 picknicksets geplaatst waarop heerlijk pauze gehouden kan worden.

Picknicksets en statafels

 De picknicksets die idverde heeft gekozen voor dit terras komen uit de FalcoBloc serie. De serie FalcoBloc komt uit eigen huis, zelf ontworpen en geproduceerd. Bijzonder aan deze picknicktafel is dat er geen tafelsteunen gebruikt zijn, maar dat deze doorlopen in de banksteunen. De staaldelen zijn thermisch verzinkt en kunnen gepoedercoat worden in een gewenste kleur. In dit geval is dat niet gedaan, wat de picknicksets een industriële uitstraling geeft.

 In ons assortiment straatmeubilair hebben we ook een  statafel; FalcoSwing.De statafel is uitgevoerd met in het midden een  uitneembare peukenbak.

Het hout van zowel de picknicktafels als de statafels is FSC® gecertificeerd hardhout. 

 N.V.T.L

idverde is lid van de N.V.T.L. ( Ned. Vereniging voor Tuin- & Landschapsarchitecten). Falco is sinds juli 2021 partner van de N.V.T.L omdat onze producten goed aansluiten bij de projecten waar N.V.T.L leden mee bezig zijn.

Ook tuin of landschapsarchitect en op zoek naar advies over overkappingen en/ of straatmeubilair? Onze projectadviseur komt graag bij u op bezoek voor advies op maat! Ook een afspraak via Teams is mogelijk. U kunt Falco bereiken via het contactformulier op de website, via de chat, telefonisch ( +31 546 55 44 35),of via email (info@falco.nl).

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!