Back to top

Falco overkapping bij hoofdingang Zweedse supermarkt

Home Projecten Falco overkapping bij hoofdingang Zweedse supermarkt

Onze Zweedse vertegenwoordiger Modulkonstruktion heeft bij een grote supermarkt keten een FalcoSpan fietsenstalling geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels.

FalcoSpan fietsenstalling

De overkapping FalcoSpan is breed inzetbaar voor allerlei doeleinden. Voor fietsparkeren, als rokersoverkapping en ook om betaalautomaten te beschermen. Bij de Zweedse supermarkt wordt de FalcoSpan gebruikt als transparante fietsenstalling voor de klanten van de winkel.
Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een dakelement en staanders. Door het toevoegen van hardglas kan de overkapping 'dicht' gemaakt worden. Met wanden van hardglas kan de overkapping afgesloten worden tegen wind en regeninslag. Door de heldere wanden blijft het een overkapping waar sociale controle mogelijk blijft en zorgt voor lichtinval.
In de fietsoverkapping zijn zes FalcoLean fietsaanleunbeugels geplaatst zodat bezoekers hun fietsen hier netjes tegen aan kunnen zetten eventueel kunnen bevestigen.

Advies of offerte?

Heeft u interesse in een fietsoverkapping of fietsenrekken? Wenst u advies over fietsparkeren voor uw medewerkers of klanten? Onze project adviseurs komen graag bij u langs op locatie. Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan via de knop 'Offerte aanvragen' om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor een FalcoSpan overkapping op maat.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!