Back to top

Falco overkapping bij hoofdingang Zweedse supermarkt

Home Projecten Falco overkapping bij hoofdingang Zweedse supermarkt

Onze Zweedse vertegenwoordiger Modulkonstruktion heeft bij een grote supermarkt keten een FalcoSpan fietsenstalling geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels.

FalcoSpan fietsenstalling

De overkapping FalcoSpan is breed inzetbaar voor allerlei doeleinden. Voor fietsparkeren, als rokersoverkapping en ook om betaalautomaten te beschermen. Bij de Zweedse supermarkt wordt de FalcoSpan gebruikt als transparante fietsenstalling voor de klanten van de winkel.
Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een dakelement en staanders. Door het toevoegen van hardglas kan de overkapping 'dicht' gemaakt worden. Met wanden van hardglas kan de overkapping afgesloten worden tegen wind en regeninslag. Door de heldere wanden blijft het een overkapping waar sociale controle mogelijk blijft en zorgt voor lichtinval.
In de fietsoverkapping zijn zes FalcoLean fietsaanleunbeugels geplaatst zodat bezoekers hun fietsen hier netjes tegen aan kunnen zetten eventueel kunnen bevestigen.

Advies of offerte?

Heeft u interesse in een fietsoverkapping of fietsenrekken? Wenst u advies over fietsparkeren voor uw medewerkers of klanten? Onze project adviseurs komen graag bij u langs op locatie. Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan via de knop 'Offerte aanvragen' om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor een FalcoSpan overkapping op maat.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!