Back to top

Falco maakt 10 babbelbankjes in opdracht van Gemeente Aalsmeer

Home Projecten Falco maakt 10 babbelbankjes in opdracht van Gemeente Aalsmeer

Met de 10 babbelbankjes vraagt gemeente Aalsmeer aandacht voor de onderwerpen eenzaamheid en verbinding. Eind vorig jaar konden mensen locaties nomineren en stemmen via participatie.aalsmeer.nl. In totaal waren er 33 plekken genomineerd. Babbelbankjes zorgen voor ontmoeting en verbinding. Hoe leuk is het om nieuwe mensen te leren kennen en een praatje met ze te maken? Misschien eenmalig, maar misschien is het wel het begin van een nieuwe vriendschap. En een babbelbank kan natuurlijk ook gebruikt worden om even uit te rusten tijdens een wandeling. Lokale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid heeft 2 locaties aangedragen en ook de kosten van deze bankjes voor rekening nemen.

FalcoSinus ronde banken met armleuningen

De banken die zijn uitgekozen om als babbelbank te fungeren zijn FalcoSinus bankelementen. Met dit straatmeubilair kunnen er unieke opstellingen gemaakt worden. De bank is verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken waardoor diverse opstellingen mogelijk zijn. Zo kan de FalcoSinus een boom helemaal omsluiten, maar is het ook mogelijk om een half ronde opstelling te maken. De FalcoSinus bestaat uit FSC®-gecertificeerde hardhouten delen en thermisch verzinkt staal. De FalcoSinus zijn niet standaard voorzien van armleuningen. Op wens van de klant heeft onze eigen ontwerp afdeling een mooie bijpassende armleuning ontworpen die bestaat uit staal en FSC®-gecertificeerd hardhout. Elke bank is voorzien van 3 armleuningen.

Tot slot heeft de Gemeente Aalsmeer alle banken voorzien van een plakkaat met een vraag. Zo heeft iedere babbelbank een andere gespreksopener, die het begin kan zijn van mooie ontmoeting.

 Advies straatmeubilair

Ook op zoek naar origneel straatmeubilair? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, desgewenst in samenwerking met onze eigen ontwerpafdeling.

. Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via +31 546 55 44 35 of info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!