Back to top

Falco fietsenstallingen bij bushaltes in Horn

Home Projecten Falco fietsenstallingen bij bushaltes in Horn

Met de komst van bushaltes en twee nieuwe fietsenstallingen aan de Rijksweg in Horn is de fietsverbinding tussen Weert en Roermond verbeterd.Falco produceerde en plaatste twee robuuste fietsoverkappingen inclusief fietsenrekken bij de bushaltes.

FalcoSpan overkapping als bushalte

De FalcoSpan overkappingen bestaan uit een dakelement van polycarbonaat en staanders.Juist door de eenvoudige opbouw is dit esthetisch een mooie oplossing als overkapping. De FalcoSpan overkapping wordt veel gebruikt als rokersoverkapping en fietsoverkapping. Door het open karakter is het een aantrekkelijke en flexibele overkapping! Ook perfect inzetbaar als fietsoverkapping bij een bushalte.

Fietsenrek A-11

Busreizigers kunnen hun fietsen parkeren in ons fietsenrek A-11.Het fietsenrek A-11 is al vele jaren het meest toegepaste fietsenrek en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De A-11 is geschikt voor allerlei soorten fietsen zoals stads-, hybride-, race en ATB fietsen met een banddikte tot 40 mm. De fietsrekken zijn standaard leverbaar met afwisselend lage en hoge plaatsen met een hart op hart afstand van 40 cm. Met de maatvoering van de huidige fietssturen is deze afstand de meest praktische en bruikbare afstand

Het A-11 fietsenrek is te bestellen in onze webshop. U kiest welke variant u wenst en u betaalt achteraf. 

Specialist Fietsparkeren

Op zoek naar een robuuste fietsenstalling voor de fietsen van uw bezoekers of medewerkers? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden +31 546 55 44 35).

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!