Back to top

Een opgeruimd speelplein voor het kinderdagverblijf dankzij buitenberging

Home Projecten Een opgeruimd speelplein voor het kinderdagverblijf dankzij buitenberging

Op het speelplein van Kinderdagverblijf Partou in Amsterdam wordt uiteraard volop gespeeld door de kindjes die hier hun dag doorbrengen. Op momenten dat de kinderen binnen zijn, wordt het buiten speelgoed netjes opgeborgen in een duurzame berging met groendak.

Buitenberging met groendak

Op het buitenterrein van kinderopvang Partou staan twee overkappingen uit de FalcoLok250 serie naast elkaar. Een overkapping wordt gebruikt voor speelgoed en de andere overkapping is een stalling voor warmtepompen. Door de opbouw van onze overkappingen is het mogelijk om allerlei formaten overkappingen te realiseren door verschillende vakken aan elkaar te koppelen. Dit kan ook achteraf, als er meer bergingsruimte nodig is. Elke afzonderlijke overkapping heeft twee dubbele deuren aan de voorkant.

De overkappingen zijn duurzaam, de komende 10 jaar is het niet nodig om een nieuwe berging aan te schaffen. Wel toe aan een nieuwe berging? Wij halen ook overkappingen terug.  De oude overkapping wordt dan op onze locatie goed nagekeken en krijgt een tweede leven. Het is ook mogelijk om onderdelen te vervangen, zoals FSC® gecertificeerd hardhouten latten.

Het groendak op de overkapping is niet alleen mooi om te zien, het heeft vele andere voordelen. Zo isoleert een groendak warmte en geluid, neemt fijnstof op en vermindert  de waterafvoer naar het riool en zorgt voor compensatie van CO2 uitstoot. Een groendak gaat ook nog eens langer mee dan gebruikelijke dakbekleding. In ons productblad leest u meer voordelen en technische specificaties over het groendak. Hier leest u meer over het onderhoud van groendaken.

Alles in eigen huis

Behoefte aan een opgeruimd (school)plein? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs op locatie om mee te denken over een goede oplossing om speelgoed en/ of fietsen te stallen. Na het ontvangen en akkoord geven op een duiidelijke offerte gaat de afdeling Technisch Bureau aan de slag met de tekeningen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Met moderne machines en vakmensen in onze fabriek in Vriezenveen wordt uw overkapping geproduceerd. Doordat we alles zelf doen en ruime voorraden aanhouden, staat de overkapping binnen afzienbare tijd op uw buitenlocatie. Onze eigen ervaren VCA gecertificeerde monteurs monteren de overkapping.

Geïnteresseerd in advies? Maak een afspraak met 1 van onze projectadviseurs via +31 546 55 44 35 of email naar info@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 35 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!