Back to top

De Waard Tenten haalt met de FalcoFlora het buitenleven naar binnen

Home Projecten De Waard Tenten haalt met de FalcoFlora het buitenleven naar binnen

Ons straatmeubilair is gemaakt voor de buitenruimte, maar kan uiteraard ook prima binnen geplaatst worden. Onlangs heeft De Waard Tenten een nieuwe brandstore geopend in Hattem. Te midden van prachtige tenten staat de FalcoFlora. De FalcoFlora is ontworpen om meer groen in de omgeving te brengen.

FalcoFlora; modulaire buitenbank

De FalcoFlora bestaat uit gazonranden worden op een stijlvolle manier gecombineerd met comfortabele zitelementen, in dit geval twee banken zonder rugleuning en 1 bankelement met rugleuning. De stalen delen zijn in het grijs gepoedercoat.

Het hout van de FalcoFlora is FSC®-gecertificeerd hardhout.

 

Op maat gemaakt

Elke FalcoFlora is uniek en wordt op maat gemaakt. De gazonranden kunnen worden afgewisseld met verschillende soorten zittingen, zithoeken, armleuningen en tafels. Door ons eigen ontwerp team en moderne productie faciliteiten zijn de mogelijkheden talloos. Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Neem contact op via het contactformulier op de website, telefonisch (+31 546 55 44 35) , via info@falco.nl of via de chat.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!