Back to top

Cycle hub bij Schots toeristenbureau

Home Projecten Cycle hub bij Schots toeristenbureau

Op het buitenterrein van het Stromness Travel Centre is een glazen fietsenstalling geplaatst. Stromness Travel Centre is een VVV-kantoor op de Schotse Orkney-eilanden. Het kantoor ligt in de buurt van de Ferry terminal.

Cycle Hub

Het Engelse dochterbedrijf van Falco, Falco U.K plaatst regelmatig cycle hubs in het Verenigd Koninkrijk, deze glazen fietsenstallingen worden in Vriezenveen gemaakt, door de hoofdvestiging van falco in Vriezenveen. Cycle hubs zijn altijd op maat gemaakt en te vinden op centraal gelegen plekken waar fietsers hun fietsen veilig en overdekt kunnen parkeren. De cycle hubs zijn afgeleid van de populaire FalcoLok overkapping. De bekleding van deze cycle hub is van gelaagd glas. De stalen delen van de cycle hubs zijn  gepoedercoat in een blauwe kleur. De Cycle hub is voorzien van verschillende stickers, waaronder afbeeldingen van fietsen en logo's.

Fietsaanleunbeugels FalcoToaster

In de cycle hub zijn een aantal FalcoToasters geplaatst. De FalcoToaster is een fietsaanleunbeugel waarbij de fiets wordt geparkeerd, maar niet op de gebruikelijke manier. De FalcoToaster is een combinatie van een aanbindbeugel en een fietsenrek.

Inspiratie en advies

De Cycle hubs zijn erg populair in de U.K en ook in andere Europese landen worden er steeds vaker fietsenstallingen in de vorm van een cycle hub geplaatst. Uiteraard zijn we bereid om met Nederlandse klanten mee te denken over een eigen alternatief op de cycle hubs. Op Pinterest staan Cycle Hubs projecten

Voor een overkapping op maat kunt u contact opnemen met één van Falco's projectadviseurs, wij adviseren u graag!

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!