Back to top

Cycle hub bij Schots toeristenbureau

Home Projecten Cycle hub bij Schots toeristenbureau

Op het buitenterrein van het Stromness Travel Centre is een glazen fietsenstalling geplaatst. Stromness Travel Centre is een VVV-kantoor op de Schotse Orkney-eilanden. Het kantoor ligt in de buurt van de Ferry terminal.

Cycle Hub

Het Engelse dochterbedrijf van Falco, Falco U.K plaatst regelmatig cycle hubs in het Verenigd Koninkrijk, deze glazen fietsenstallingen worden in Vriezenveen gemaakt, door de hoofdvestiging van falco in Vriezenveen. Cycle hubs zijn altijd op maat gemaakt en te vinden op centraal gelegen plekken waar fietsers hun fietsen veilig en overdekt kunnen parkeren. De cycle hubs zijn afgeleid van de populaire FalcoLok overkapping. De bekleding van deze cycle hub is van gelaagd glas. De stalen delen van de cycle hubs zijn  gepoedercoat in een blauwe kleur. De Cycle hub is voorzien van verschillende stickers, waaronder afbeeldingen van fietsen en logo's.

Fietsaanleunbeugels FalcoToaster

In de cycle hub zijn een aantal FalcoToasters geplaatst. De FalcoToaster is een fietsaanleunbeugel waarbij de fiets wordt geparkeerd, maar niet op de gebruikelijke manier. De FalcoToaster is een combinatie van een aanbindbeugel en een fietsenrek.

Inspiratie en advies

De Cycle hubs zijn erg populair in de U.K en ook in andere Europese landen worden er steeds vaker fietsenstallingen in de vorm van een cycle hub geplaatst. Uiteraard zijn we bereid om met Nederlandse klanten mee te denken over een eigen alternatief op de cycle hubs. Op Pinterest staan Cycle Hubs projecten

Voor een overkapping op maat kunt u contact opnemen met één van Falco's projectadviseurs, wij adviseren u graag!

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!