Back to top

Compact fietsparkeren bij Hogeschool Amsterdam

Home Projecten Compact fietsparkeren bij Hogeschool Amsterdam

Op de Hogeschool Amsterdam is op het buitenterrein een fietsenstalling geplaatst met etagerekken waarin studenten en docenten fietsen kunnen parkeren. De fietsoverkapping is voorzien van LED verlichting en om e-bikes op te laden zijn er oplaadpunten geplaatst in de stalling. 

Verhoogde FalcoLok fietsoverkapping 

De overkapping FalcoLok die geplaatst is bij de Hogeschool Amsterdam is verhoogd zodat er etage fietsenrekken gebruikt kunnen worden; om op een relatief klein oppervlakte twee keer zoveel fietsen te parkeren. De overkapping is bekleed met polycarbonaat damwandplaat. Een deel van de overkapping is gebouwd tegen een bestaande betonnen verdiepingsvloer. De wanden bestaan uit traliepanelen, die gepoedercoat zijn in een grijze kleur. De overkapping is voorzien van twee enkele deuren met een deurdranger. De overkapping is voorzien van LED verlichting en een bewegingsmelder.

Fietsparkeerplekken

In totaal kunnen er 86 fietsen geparkeerd worden in de FalcoLok  Er is gekozen voor het etagerek FalcoLevel Premium+. Ook kunnen er een aantal e-bikes worden opgeladen middels oplaadpunten die zijn bevestigd in de staanders. De oplaadpunten zijn gepoedercoat in een groene kleur.

In het lage gedeelte, waar geen etagerekken geplaatst kunnen worden, zijn fietsenrekken van het model Ideaal geplaatst. Buiten de fietsoverkapping zijn FalcoHook fietsparkeersystemen geplaatst om racefietsen te parkeren.

Compact fietsparkeren

We hebben een aantal fietsenrekken in ons assortiment waarin een groot aantal fietsen geparkeerd kan worden in , waaronder ook het budgetvriendelijke etagerek FalcoLevel Eco, de FalcoMaat en de FalcoVert.

Wilt u advies over welke fietsoverkapping en welk fietsenrek geschikt is voor de ruimte die u beschikbaar heeft? Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe of zijn zij beschikbaar via de chat.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!