Back to top

Compact fietsparkeren bij Fins bedrijvencomplex

Home Projecten Compact fietsparkeren bij Fins bedrijvencomplex

Bij modern bedrijvencomplex Mikonkatu 7 in Helsinki, Finland is ondergronds een fietsenstalling ingericht voor alle medewerkers en bezoekers die met de fiets komen. 

Compact fietsparkeren

In totaal is er ruimte om meer dan 300 fietsen te parkeren. Om op deze oppervlakte zo veel fietsparkeer capaciteit te realiseren, zijn er een aantal verschillende fietsenrekken geplaatst. Waaronder etage rekken FalcoLevel Premium+, doordat de fietsen dubbelaags geparkeerd kunnen worden, is dit een praktische oplossing om ruimte te besparen. Een aantal etagerekken zijn afkomstig uit een ander pand. Nog in prima staat, dus mee verhuisd naar het nieuwe bedrijventerrein. Een goede circulaire oplossing; zo blijft de waarde behouden. Ook op zoek naar een circulaire fietsparkeeroplossing? Onze circulair manager denkt graag met u mee!

Ook door de plaatsing van fietsenrekken FalcoVert, waarbij de fietsen verticaal worden gestald, wordt de beschikbaar ruimte optimaal benut.

Fietsaanleunbeugels

Voor het parkeren van buitenmodel fietsen zijn er een aantal fietsaanleunbeugels beschikbaar.

Advies

Ook op zoek naar een oplossing om zo veel mogelijk fietsen te parkeren in een beperkte ruimte? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden +31 546 55 44 35).

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!