Back to top

Buitenbanken op schoolplein

Home Projecten Buitenbanken op schoolplein

Op het schoolplein van de Willem de Zwijgerschool in Staphorst zijn 12 buitenbanken geplaatst. Een aantal banken is met rugleuningen en een aantal banken zijn zonder rugleuning. Meerdere banken zijn naast elkaar geplaatst zodat er lange banken ontstaan. 

FalcoStretto buitenbank

De FalcoStretto is een combinatie van staal met FSC® gecertificeerd hardhout en valt op door zijn strakke design. Deze bank heeft een recht zitvlak en de afwerking oogt perfect door de naadloze overloop van de houten latten in het zijframe. Op het school in Staphorst zijn 4 banken van 150 cm geplaatst, 2 aan 2 waardoor er twee lange banken ontstaan van 3 meter. Daarnaast is er een FalcoStretto bank met rugleuning van bijna 2 meter geplaatst en zijn er 7 FalcoStretto's zonder rugleuning geplaatst.

Inrichting circulair schoolplein

Bent u verantwoordelijk voor een veilig en opgeruimd schoolplein? Onze overkappingen en bergingen zijn perfect om fietsen en speelgoed in te stallen. Ook hebben we een ruim assortiment straatmeubilair zoals bankenpicknicksets en afvalbakken. 

Bent u bewust bezig met de ecologische foot print van uw school? Vraag onze Circulaire Manager John Wermink naar de mogelijkheden van een circulair product op uw schoolplein! We denken graag met u mee over een nieuwe bestemming voor of het opknappen van uw huidige berging. Ook is het mogelijk om tweedehands elementen toe te passen in uw nieuwe overkapping of uw nieuwe bestelling zo in te richten dat er over 10 jaar geen waarde verloren gaat. We denken graag met u mee (info@falco.nl, +31 546 55 44 35).

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!