Back to top

Boomroosters op maat in centrum Emmen

Home Projecten Boomroosters op maat in centrum Emmen

In opdracht van Avitec heeft Falco op maat gemaakte boomroosters geproduceerd die geplaatst zijn in het centrum van Emmen. De boomroosters zijn voorzien van een kei motief en gemaakt van Cortenstaal.

Boomroosters

Falco heeft een groot assortiment boomroosters. De Gemeente Emmen had als wens een kei motief in het boomrooster. Doordat Falco beschikt over moderne productie faciliteiten in eigen huis, en een eigen ontwerp team, is het relatief eenvoudig om producten geheel op wens van de klant te laten produceren.

In totaal zijn er 11 boomroosters geplaatst in het centrum van Emmen. Als materiaal is Cortenstaal gebruikt. De roosters inclusief een stalen oplegframe hebben een afmeting van 1800x1800 mm, en de diameter van de opening is 700 mm. De boomroosters kunnen een wiellast dragen van 5000 kg.

Advies

Meer weten over de bescherming van bomen d.m.v. boomroosters of advies over ander straatmeubilair?

Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie en bekijken met u de mogelijkheden. Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via +31 546 55 44 35 of info@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!