Back to top

Berging voor schoolplein

Home Projecten Berging voor schoolplein

Het schoolplein van basisschool De Kaleidoscoop in Utrecht blijft netjes door een ruime berging te plaatsen op het schoolplein. In de berging kan buitenspeelgoed droog en veilig opgeborgen worden.

FalcoLok 300 berging

Uit de populaire FalcoLok serie is gekozen voor de FalcoLok 300 berging. Deze overkapping heeft met een afmeting van 312 cm x 400 genoeg ruimte om speelgoed in op te bergen. Aan de korte zijde is een deur geplaatst, zodat de berging afgesloten kan worden.

Voor de wandbekleding is gekozen voor FSC®-gecertificeerd hout.

Het dak bestaat uit twee delen en is voorzien van een grijze color coat. Om condensvorming te voorkomen is er op de dakplaat ook vilt toegepast.  Voor een goede luchtcirculatie heeft deze klant gekozen voor een buitenrooster.

Inrichting circulair schoolplein

Bent u verantwoordelijk voor een veilig en opgeruimd schoolplein? Onze overkappingen en bergingen zijn perfect om fietsen en speelgoed in te stallen. Ook hebben we een ruim assortiment straatmeubilair zoals banken, picknicksets en afvalbakken. 

Bent u bewust bezig met de ecologische foot print van uw school? Vraag onze Circulaire Manager John Wermink naar de mogelijkheden van een circulair product op uw schoolplein! We denken graag met u mee over een nieuwe bestemming voor of het opknappen van uw huidige berging. Ook is het mogelijk om tweedehands elementen toe te passen in uw nieuwe overkapping of uw nieuwe bestelling zo in te richten dat er over 10 jaar geen waarde verloren gaat. We denken graag met u mee (info@falco.nl, +31 546 55 44 35).

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!