Back to top

Berging bij IKC Ter Aar

Home Projecten Berging bij IKC Ter Aar

Naast de originele ronde overkapping met bank rondom, waarover hier meer valt te lezen, is er bij het IKC in Ter Aar nog een FalcoLok overkapping geleverd en geplaatst. Hier betreft het een 'normale' vierkante FalcoLok-300 berging met een afmetinv van 300x300 cm. Qua wandbekleding koos opdrachtgever Gemeente Nieuwkoop voor overlap schroten. Andere wandbekledingen zijn uiteraard mogelijk. Denk daarbij aan bijvoorbeeld traliepanelen, geperforeerd vlakke plaat al dan niet gepoedercoat in RAL kleur of gebeitste houten belatting. Vraag naar de moglijkheden!

De FalcoLok-300 is de kleine uitvoering van de FalcoLok-500 serie, de meest verkochte overkapping in ons programma. De FalcoLok heeft een stabiele en sterke constructie en is uitbreidbaar in zowel de breedte als de lengte: zo is praktisch elke afmeting mogelijk! De berging wordt afgesloten door een deur die centraal aan de voorzijde zit, maar omdat al onze overkappingen in eigen fabriek in Vriezenveen worden geproduceerd heeft u ook hierbij de keuze uit andere posities. Het dak is van aluzinc profielplaten. 

Falco produceert, levert en monteert dus niet alleen op specials maar ook vele modellen standaard overkappingen! Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via +31 546 55 44 35 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!