Back to top

Afvalbakken en afzetpaaltjes op woonboulevard

Home Projecten Afvalbakken en afzetpaaltjes op woonboulevard

Op een woonboulevard in Apeldoorn zijn straatmeubilair en verkeersvoorzieningen van Falco geplaatst. Het gaat om 11 afvalbakken en 23 afzetpaaltjes. 

Afvalbak FalcoJona met verende klep

De woonboulevard kan netjes worden gehouden doo het toevoegen van in totaal 11 afvalbakken FalcoJona die zijn voorzien van een verende klep. Eerder zijn er al 15 FalcoJona afvalbakken geplaatst op de Woonboulevard. De afvalbakken in de FalcoJona serie zijn verkrijgbaar in verschillende opties. Er is hier gekozen voor een FalcoJona met 50 liter met als extra optie de verende afsluiitklep. De afvalbakken zijn gemaakt van staal en zowel de bak als de staanders zijn gepoedercoat. De bak, inclusief klep, is gepoedercoat in een bruine kleur en de buisstaanders zijn gepoedercoat in een grijze kleur.

FalcoRound afzetpaal

Naast de afvalbakken zijn er ook 23 afzetpalen FalcoRound te vinden op de woonboulevard. Deze afzetpaal is een vaste afzetpaal en daarmee geschikt voor een permanente inzet op het buitenterrein. De paal is gemaakt van thermisch verzinkt staal en heeft een opgelaste vlakke kop. De stalen bolder heeft een diameter van 108 mm en een hoogte van 100 cm. Net als de staanders van de afvalbakken zijn de afzetpalen gepoedercoat in dezelfde grijze kleur.

Advies

Wilt u advies over de inrichting van uw buitenruimte met straatmeubilair, verkeersvoorzieningen of fietsparkeren? Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie en bekijken met u de mogelijkheden. Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via +31 546 55 44 35 of info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!