Back to top

Afsluitbare fietsoverkapping voor medewerkers

Home Projecten Afsluitbare fietsoverkapping voor medewerkers

Op het buitenterrein van bedrijf Greiner Bio-One is op de plek van twee auto parkeerplaatsen een afsluitbare fietsoverkapping met daarin fietsenrekken geplaatst. Medewerkers die op de fiets komen kunnen hun fietsen hier veilig stallen en indien gewenst opladen.

Overkapping met aluzinc wandbekleding

De overkapping is een FalcoLok 300 bekleed met aluzinc profielplaten. De profielplaten zijn gepoedercoat in een grijs witte kleur, passend bij het bedrijfspand van Greiner Bio-One. Op de overkapping is een fiets geplaatst in dezelfde kleur blauw als het blauw in het logo van Greiner Bio-One.

De overkapping is afsluitbaar met een enkele deur, deze is geplaatst in de korte zijde van de overkapping.

Fietsenrekken

In de fietsenstalling zijn een aantal verschillende fietsenrekken geplaatst. Een enkelzijdig fietsenrek FalcoSound met 4 plaatsen inclusief oplaadpunten om e-bikes op te laden. 
Daarnaast is er ook een enkelzijdig fietsenrek Ideaal met 6 plaatsen geplaatst.

Op de fiets naar het werk

Medewerkers ook de gelegenheid bieden om fietsend naar het werk te komen? Bekijk deze pagina en onze Pinterest pagina Bedrijventerrein inrichten. Wilt u advies over welke fietsoverkapping en welk fietsenrek geschikt is voor de ruimte die u beschikbaar heeft? Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe of zijn zij beschikbaar via de chat.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!