Back to top

Afsluitbare fietsoverkapping voor medewerkers

Home Projecten Afsluitbare fietsoverkapping voor medewerkers

Op het buitenterrein van bedrijf Greiner Bio-One is op de plek van twee auto parkeerplaatsen een afsluitbare fietsoverkapping met daarin fietsenrekken geplaatst. Medewerkers die op de fiets komen kunnen hun fietsen hier veilig stallen en indien gewenst opladen.

Overkapping met aluzinc wandbekleding

De overkapping is een FalcoLok 300 bekleed met aluzinc profielplaten. De profielplaten zijn gepoedercoat in een grijs witte kleur, passend bij het bedrijfspand van Greiner Bio-One. Op de overkapping is een fiets geplaatst in dezelfde kleur blauw als het blauw in het logo van Greiner Bio-One.

De overkapping is afsluitbaar met een enkele deur, deze is geplaatst in de korte zijde van de overkapping.

Fietsenrekken

In de fietsenstalling zijn een aantal verschillende fietsenrekken geplaatst. Een enkelzijdig fietsenrek FalcoSound met 4 plaatsen inclusief oplaadpunten om e-bikes op te laden. 
Daarnaast is er ook een enkelzijdig fietsenrek Ideaal met 6 plaatsen geplaatst.

Op de fiets naar het werk

Medewerkers ook de gelegenheid bieden om fietsend naar het werk te komen? Bekijk deze pagina en onze Pinterest pagina Bedrijventerrein inrichten. Wilt u advies over welke fietsoverkapping en welk fietsenrek geschikt is voor de ruimte die u beschikbaar heeft? Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe of zijn zij beschikbaar via de chat.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!