Back to top
Werken bij Falco

Over Falco

Home Over Falco Werken bij Falco

Werken bij Falco

Falco is producent en leverancier van o.a. fietsenrekken, straatmeubilair, overkappingen, verkeersvoorzieningen en nog veel meer voor buiten! Falco maakt haar producten bijvoorbeeld voor architecten, overheden, allerlei instellingen zoals zorg en onderwijs, bouwbedrijven en meer.

Falco exporteert haar producten ook naar het buitenland; met drie vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken is Falco goed vertegenwoordigd. En met leveringen aan tal van Europese vertegenwoordigingen speelt Falco een belangrijke rol op de Europese markt. Met een ruim 65-jarige historie en no-nonsense cultuur is er volop ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke inbreng. Falco is in het bezit van de VCA*, NEN-EN 1090, ISO 9001 en ISO 14001 certificaten.

Kortom; werken bij Falco betekent een afwisselende baan in een duurzaam, dynamisch en internationaal opererend bedrijf!

Vacatures

Falco is constant op zoek naar vakkundige en gemotiveerde productie medewerkers! Heb jij zin om bij een gezond, sociaal, duurzaam en dynamisch bedrijf te werken waarbij jezelf nog helemaal de producten vervaardigd laat het dan weten. Stuur je open sollicitatie met je CV  naar w.flim@falco.nl.

Stage- en afstudeerverzoeken kunnen naar b.wolbers@falco.nl worden gestuurd.

Privacyverklaring voor sollicitanten

Falco hecht er grote waarde aan dat de verwerking van je persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van je privacy. Via deze link lees je hier alles over en weet je precies waar je aan toe bent.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!